Actueel

Volleybal

Nieuw bij SPR, de sportvereniging voor het personeel van de RUG en Hanzehogeschool, biedt medewerkers nu ook de mogelijkheid volleybal te spelen. Elke maandag van 16.30 – 18.00 uur in de WAS. Aanmelden vooraf is noodzakelijk evenals een lidmaatschap van SPR.

ALV

15 mei is de volgende ALV gepland. Vanaf 17.30 in de lunchroom Sportcentrum RUG en HG, Blauwborgje 16. Agenda van de ALV

·         Variabele contributies

·         Extra Sporten

·         Erelid

·         Lustrum Sportdag

·         Vacatures Bestuursleden

·         Procedure Subsidieaanvraag

·         Fin verslag 2018


Enquete

De SPR is benieuwd of er interesse is naar klimmen onder de leden van de SPR. Hiervoor hebben wij een enquete formulier gemaakt.
Klik op deze link.

Viswedstrijd

De hengelclub van de Universiteit organiseert 23 april een viswedstrijd. Dit is toegankelijk voor alle medewerkers van de RUG en Hanze. Zie de link voor meer informatie. (Een geldige vispas is verplicht) Informatie link.

Pilates

Vanaf 27 december 2018, onbeperkt fitness voor SPR leden zonder bijbetaling. Fitnessen wanneer u wilt, 7 dagen per week in het Sportcentrum (Blauwborgje 16). Toegang door middel van uw stafkaart.

Eind januari start de SPR met een algemeen uur pilates, bij voldoende aanmelding. Vrijdagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur in het balans gebouw op het Zernike Campus, Blauwborgje 8. Aanmelden kan via spr@rug.nl