Warning: Illegal offset type in /home/www/site/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 5359
Uitleg sporten | SPR Sport

 

Nu ook squashen

Ook nieuw is de mogelijkheid om een squashbaan te kunnen reserveren. En er komt binnenkort – mede dankzij investeringen van SPR – zelfs een extra squashbaan bij.

Online reserveren van zaalruimtes, tennis- en squashbanen

Het online reservering systeem van het sportcentrum is per 1 september 2012 ook beschikbaar voor alle SPR-leden. Dit betekent niet alleen dat je zelf online zaalruimtes kunt reserveren, maar je kunt nu ook tennis- en squashbanen kosteloos vastleggen bij het Sportcentrum.

Hoe kun je sporten via SPR?

  • je kunt meedoen aan alle algemene uren
  • je kunt meedoen aan de speciale SPR-uren
  • je kunt zelf zaaltjes of banen online reserveren of telefonisch via de balie van het Sportcentrum 050 363 8063
  • je kunt meedoen met de na-inschrijving van ACLO-cursussen
  • je kunt deelnemen aan toernooien en de jaarlijkse SPR-sportdag

Reserveren

Reserveren via internet
Je kunt zelf online reserveren op beschikbare tijden tussen 08.00 en 23.00 uur. Hiervoor heb je als RUG-medewerker je p-nummer nodig. Als Hanze-medewerker een vier lettercode nodig. Je kunt 8 dagen van tevoren een reservering plaatsen. LET OP, voor de algemene uren van het zwemmen moet je een ticket reserveren, ook voor de uren van de ACLO Station. Neem altijd je stafkaart mee, leden van de UMCG met een Pnummer hebben geen toegang met de UMCG pas.

Reserveren aan de balie
Reserveren kan ook via de balie (050 363 8063) van 08.00 tot 22.00 uur van maandag t/m vrijdag. Zaterdag kan gereserveerd worden van 09.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 20.00 uur.

Huisregels

(zie ook de reserveringssite)

  • Als je een baan gaat reserveren, dan moet je alle (minstens twee dus) SPR-kaarten tonen.
  • Melden is mogelijk tussen 1 uur voor aanvang tot 10 minuten na aanvang van het gereserveerde uur.
  • Meld je je te laat dan kan de baan worden vrijgegeven voor een nieuwe reservering.
  • Meld je je te laat of niet, dan kun je een waarschuwing krijgen in het systeem van het sportcentrum. Bij een tweede waarschuwing wordt de toegang ontnomen totdat je een boete hebt betaald van 10 euro.
  • Helaas is een introducé meenemen niet mogelijk. Je kunt wel samen met ACLO-leden een reservering plaatsen.

 

Bekijk het SPR-Sportoverzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene Uren

Toegang tot algemene uren 

Daarnaast kun je gebruik gaan maken van alle algemene uren. Deze worden het hele jaar door op vaste tijdstippen in de week gegeven en je hoeft je er niet voor op te geven.
Bekijk hier het meest recente overzicht van de algemene uren.

In de nieuwe situatie zal er voor onze SPR-uren, begeleid of onbegeleid, niet zoveel veranderen. De meeste uren hebben wij ook voor de komende periode weer vastgelegd. Bekijk wanneer je kunt sporten bij de sportpagina’s.

 

Cursussen via na-inschrijving

SPR-leden kunnen meedoen aan de na-inschrijvingen van de cursussen van de ACLO. De na-inschrijvingen starten elke keer op de donderdag voor de eerste week van de cursusperiode tot de dag waarop de cursus begint.

> Meld je hier aan
Je bent echter pas geplaatst als je borg hebt betaald bij de balie van het Sportcentrum. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Als je de borg niet op tijd betaalt, vervalt je inschrijving. Als eenmaal de 1e cursus week is begonnen, kan men zich niet meer inschrijven. Bij een 5 weekse cursus mag je 1 keer missen, mis je 2 keer dan ben je de borg kwijt. Bij 10 week mag je 2 keer missen.

 

Waardoor is dit mogelijk?

Passe-partout systeem
In de extra ALV van 19 juni 2012 is met grote meerderheid besloten om mee te draaien in het Passe Partout-Systeem van de ACLO. Het bestuur is blij met deze verbetering van extra sportmogelijkheden voor onze leden.

U ontvangt geen nieuwe SPR sportkaart, deze blijft gewoon gehandhaafd.

Heeft u verder nog vragen over dit onderwerp, neem dan even contact op met de secretaris Peter Vos.