Lid worden bij SPR Sport

Leuk dat je lid gaat worden van SPR, hoe en wat.

De SPR biedt veel takken van sport, voor weinig. De perfecte vereniging om veel in beweging te komen.

Aanmelding gaat via het onderstaande formulier. Het is nodig om daar je p-nummer(RUG) of vierlettercode(Hanze) te vermelden.

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar. Deze wordt vervolgens automatisch verlengd tot opzegging. De opzegtermijn is twee weken voor het begin van ieder kwartaal.

Als lid machtig je de SPR per drie maand  € 21,- van uw bankrekening af te schrijven. Voorbeeld; Je wordt per 11 oktober lid. Eind oktober/begin november betaal je het gedeelte van oktober + 21 euro voor de komende drie maand. Na deze drie maand wordt er weer 21 euro geïncasseerd.

Aanmeldingsformulier en algemene voorwaarden SPR

Stuur bovenstaand formulier MET digitale handtekening naar spr@rug.nl. Heeft u geen mogelijkheid om het formulier digitaal te ondertekenen, stuur het formulier per post naar.
Sportcentrum RUG & HG
T.a.v. Secretaritaat
Blauwborgje 16
9747 AC Groningen

Het lidmaatschap gaat in per 1 september 2017.

Voor nieuwe leden.
U dient eenmalig in te loggen op de website van de ACLO. Door deze inlog hebben wij direct uw NAW gegevens en kunnen wij uw abonnement aan uw naam koppelen. Inloggen kan via het logo van uw werkgever. Mocht u problemen ondervinden met inloggen, bel met het sportcentrum 050 363 8063   Klik op deze link om in te loggen.
Hanze-medewerkers moeten eenmalig langs de balie van het Sportcentrum voor koppeling van hun personeelskaart.
Gepensioneerden kunen bij de balie van het Sportcentrum een sportkaart ontvangen ter indentificatie.

 

Fantastische sportfaciliteiten
Via SPR Sport krijg je toegang tot onder andere sportfaciliteiten van het sportcentrum. Je kunt bijvoorbeeld gratis zaaltjes huren, meedoen aan algemene sporturen en tennis- en squashbanen reserveren. En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Word daarom nu lid!

kiezen uit een breed sportaanbod
gebruik maken van geweldige faciliteiten
sporten onder deskundige begeleiding
zalen en banen online reserveren
sporten tegen een aantrekkelijke prijs

Wie kan er lid worden?
Lidmaatschap is alleen bedoeld voor personeel van de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool, het academische personeel van het UMCG (met een Pnummer) en de gepensioneerden van deze instellingen. Je hebt een persoonlijk personeelsnummer nodig om je aan te melden. Dit betekent dat je partner geen lid kan worden.